Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молода жінка з 6-місячним немовлям встигли вискочити через вікно: нові подробиці надзвичайної події у Кольчині

Молода жінка з 6-місячним немовлям встигли вискочити через вікно: нові подробиці надзвичайної події у Кольчині

Молода жінка з 6-місячним немовлям встигли вискочити через вікно: нові подробиці надзвичайної події у Кольчині
ВІДЕО ДНЯ

Надзвичайна ситуація техногенного характеру трапилася на Мукачівщині. Сьогодні, 10 травня, близько 8:30 год. стався зсув ґрунту по вулиці Фрідєшівська, що в смт. Кольчино. Внаслідок зсуву два будинки повністю зруйновано, ще одна будівля стала аварійною та непридатною до проживання. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

В одному з будинків на даний час ніхто не проживав, в іншому – господарка за кілька хвилин до зсуву пішла на роботу, у третьому – молода жінка з 6-місячним немовлям встигли врятуватися через вікно, адже вхід до будинку вже був завалений глиною, – повідомляє прес-служба Мукачівської РДА.

Реклама

Невідкладно відбулося засідання районної комісії з ТЕБ та НС. Засідання комісії провів перший заступник голови Мукачівської РДА Андрій Данканич, який до початку засідання побував на місці події.

Координує ситуацію з ліквідації наслідків та допомозі постраждалим родинам безпосередньо голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай, який терміново прибув на місце події. Координація діяльності з ліквідації наслідків зсуву проводиться спільно з селищним головою Миколою Дубом.

Реклама

На місці працювали аварійні служби, зокрема, ПАТ «Закарпатгаззбут», Мукачівського МРЕМ, Мукачівського МРВ УДСНС, координували рух транспорту та охороняли громадський порядок співробітники Мукачівського районного відділення поліції ГУНП України в Закарпатській області.

Зазначимо, районна комісія з ТЕБ на НС зафіксувала дану подію, як надзвичайну ситуацію техногенного характеру.

Читайте також:
Наслідки зсуву ґрунту у Кольчині: без газопостачання залишилися майже 160 домогосподарств
Реклама

З мешканцями селища та родинами, які постраждали, спілкувався Сергій Володимирович. Голова адміністрації запевнив людей у всебічній підтримці та зазначив, що вже робиться все для того, аби родини отримали допомогу.

«Ніхто не залишиться з бідою сам на сам, – зазначає очільник району Сергій Гайдай, – спільно працюємо з селищним головою Миколою Васильовичем, щоб допомогти мешканцям.

Проінформовано керівництво області, співпрацюють всі відповідні служби, проведено обстеження та будуть надані висновки фахівців з геодезії. Наразі на місці працюють служби з енерго- та газопостачання, проводяться роботи по відновленню ЛЕП та газопровідних труб. Ситуація залишається під моїм особистим контролем».

За ініціативою голови Мукачівської РДА С.Гайдая, на місце події невідкладно прибули спеціалісти Закарпатського геодезцентру, які провели обстеження та нададуть відповідні висновки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно