Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві знайшли водія, який збив жінку і втік з місця ДТП

У Мукачеві знайшли водія, який збив жінку і втік з місця ДТП
Водій, не надавши жінці допомоги, з місця наїзду зник. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річна жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні. Повідомлення про те, що по...

Водій, не надавши жінці допомоги, з місця наїзду зник. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річна жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про те, що по вулиці Вокзальній в м. Мукачеві скоєно наїзд на жінку надійшло до чергової частини міського відділу міліції. Негайно на місце пригоди виїхали інспектори ВДАІ та слідчо-оперативна група Мукачівського міського відділу міліції. Прибувши, міліціонери з`ясували, що близько 19 години вечора по вул. Вокзальній рухався невстановлений автомобіль під керуванням невстановленого водія. Водій скоїв наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину по пішохідному переходу. Після цього, не надавши жінці допомоги, водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Пошук зниклого автомобіля ускладнював той факт, що очевидців пригоди було небагато, і вони не могли описати автівку та її номерний знак.

Реклама

В ході оперативно-пошукових заходів працівниками Мукачівського міського відділу міліції було знайдено водія, який причетний до скоєння автопригоди. Ним виявився 27-річний чоловік, мешканець м.Мукачева, який зізнався у скоєному. Працівникам міліції пояснив, що злякався, і тому зник з місця пригоди.

Наразі автомобіль поміщено на штрафмайданчик. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом” Кримінального кодексу України.

Реклама

“Державтоінспекція наголошує, що кожен водій, який покинув місце ДТП, замість того, аби надати першу медичну допомогу постраждалим і викликати лікарів (багато кому з них це врятувало б життя), обов’язково буде затриманий і постане перед Законом”-зазначив начальник ВДАІ Мукачівського МВ УМВС Томаш Дулов.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно