Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатець у Львові вдарив ножем у живіт патрульну поліцейську

Закарпатець у Львові вдарив ножем у живіт патрульну поліцейську

У неділю, 13 травня, приблизно о 17:30 на вул. Стрийській чоловік підрізав працівницю патрульної поліції Львівщини. Пораненій поліцейській потрібно переливання крові.

ВІДЕО ДНЯ

У прес-службі Нацполіції Львівщини уточнили, що, за попередніми даними, на вул. Стрийській трапилась ДТП, а водій намагався втекти від патрульних. Одна з поліцейських хотіла затримати втікача і він поранив її ножем. Жінці надають допомогу медики швидкої допомоги.

ДТП трапилась між автомобілями Skoda Octaviа та Lexus RX. 42-річний водій Skoda Octaviа під час затримання ножем наніс удар в живіт 28-річній працівниці поліції. Інший поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря, а потім влучив чоловіку у ногу, після чого його затримали.

Реклама

«Поліцейська з ножовим пораненням прооперована. В неї є внутрішньо черевна кровотеча, поранення печінки. Кровотечу зупинили. Але вона втратила кров. Ми маємо деякі препарати крові, ми їй їх даємо. Зараз шукаємо, думаю, знайдемо. Донори потрібні не у 8-му лікарню, бо у нас не забирають кров. Донорів потрібно завтра на вул. Пекарську в обласний центр переливання крові. Бо перші 3−4 дні їй треба буде препарати крові і саму кров. Ми кров не візьмемо, бо наша лікарня кров не забирає. Ми кров беремо в Обласному центрі переливання крові на вул. Пекарській, або в інших центрах, де є інфраструктура, яка займається забором і переробкою крові», – розповів головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

Нацполіція Львівщини повідомляє, що 42-річний нападник, мешканець Закарпатської області, також доставлений у лікарню. Його життю нічого не загрожує.

Реклама

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно