Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Перша черга строковиків вирушила на охорону держрубежів

Перша черга строковиків вирушила на охорону держрубежів

Вчора вранці у Чопський прикордонний загін повернулись військовослужбовці строкової служби, яких навесні було відправлено на навчання в Оршанецький центр підготовки персоналу Держприкордонслужби. Після базового курсу теоретичної підготовки та практичних тренувань понад сорок юнаків повернулись на Закарпаття, аби протягом півтора років виконувати військовий обов’язок у підрозділах охорони кордону Чопського загону.

ВІДЕО ДНЯ

Після невеликого відпочинку та додаткових інструктажів молодих воїнів дозабезпечили необхідним безпосередньо в управлінні військової частини. Перед вибуттям на кордон військовий капелан Чопського прикордонного загону протоієрей Сергій Ємець дав юнакам духовну настанову та звершив молебень на закликання допомоги Святого Духа перед початком служби. Сповнені сил та ентузіазму, новоприбулі прикордонники вибули у підрозділи, де уже незабаром стануть на охорону державних рубежів, – інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Сьогодні у Чопський загін прибуде ще одна хвиля військовослужбовців-строковиків з Кінологічного навчального центру. Також сьогодні в Закарпатському обласному військкоматі відбудуться урочисті проводи призовників, які вирушать у навчальні центри Держприкордонслужби і згодом долучаться до почесної справи охорони кордонів нашої держави.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно