Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині син не витримав постійних побоїв матері з боку чоловіка і "відплатив" батькові тим же

На Мукачівщині син не витримав постійних побоїв матері з боку чоловіка і "відплатив" батькові тим же

На Мукачівщині син не витримав постійних побоїв матері з боку чоловіка і "відплатив" батькові тим же
До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від жінки, яка просила допомоги - вгамувати свого чоловіка. Мати трьох дітей повідомила, що чоловік вже кілька днів...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від жінки, яка просила допомоги - вгамувати свого чоловіка. Мати трьох дітей повідомила, що чоловік вже кілька днів зловживає алкоголем і вдома вчиняє сварки, піднімаючи на неї руки.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла потерпіла правоохоронцям, проблем з чоловіком у неї не виникає, до тих пір, доки не вип`є зайвого. А святкування новорічно-різдвяних свят для нього затягнулись вже майже на півмісяця. На всі зауваження реагує агресивно, піднімаючи на неї руки. Все б нічого, та в хаті разом з ними проживають троє неповнолітніх дітей. Відтак, вчергове, побивши її, жінка не витримала і викликала правоохоронців.

До тих пір, поки машина чергової частини міськвідділу прибула до одного з найвіддаленіших сіл Мукачівського району, між найстаршим 17-річним сином та батьком виникла бійка. Син, захищаючи матір, підняв руку на батька.

Реклама

- Попередження насильства в сім’ї - особливий напрямок в роботі дільничних інспекторів міліції. Це один з пріоритетів роботи дільничного на сьогоднішній день, - розповідає начальник відділення дільничних інспекторів міліції Мукачівського міськвідділу Володимир Круцан. Практично щодня дільничний розглядає питання у сфері сімейно-побутових відносин. Найчастіше від насилля потерпають жінки, хоча трапляються випадки, коли агресивно проти своїх чоловіків чи співмешканців виступають і жінки. Випадки насилля у сім’ї регламентуються статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінально-процесуального кодексу. Залежно від ступеня важкості вияву насильства насильник несе покарання – від попереджень та профілактичних заходів до кримінального покарання. Щоденна робота дільничного направлена якраз на попередження будь-яких проявів насилля в українських родинах.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно