Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ обрали найгарнішу дівчину університету

В УжНУ обрали найгарнішу дівчину університету
ВІДЕО ДНЯ

Вишукані сукні, звабливі наряди, літри лаку для волосся та тисячі блискіток. Учора, 23 травня, в Закарпатському обласному драмтеатрі обирали найвродливішу дівчину Ужгородського національного університету. 14 учасниць із різних факультетів вишу вражали глядачів та суддів своїм дефіле та цікавими образами.

Цьогорічний конкурс відбувався у звичному форматі: всі учасниці мали змогу продемонструвати кілька нарядів, серед них вечірнє вбрання, дизайнерське, національний одяг та купальники. Між виходами дівчат гостей розважали чисельні співаки, гумористи та танцівники. Серед них і Катерина Лінтур, Данієла Якобчук, студія сучасного танцю "Бліц", збірна Закарпатської ліги КВН. До слова, під час виступу студента-іноземця із Медичного факультету №2, який виконав пісню українською мовою, зал просто вибухнув емоціями. "Два кольори" у виконанні іноземця, майбутнього лікаря, прозвучали і справді зворушливо та по-новому.

Реклама

Конкурс "Міс УжНУ" проходить в університеті вже не вперше, однак цьогоріч учасницею дефіла стала студентка медичного факультету №2, де навчаються переважно студенти-іноземці. Дівчина Джейн із Нігерії, як і всі конкурсантки, брала участь у дефіле в купальниках та у національному вбранні. До речі, саме Джейн Еке Чідіма здобула титул "Міс фото" та "ІІ віце-міс". Під час інтелектуального конкурсу учасниця здивувала присутніх своєю чудовою англійською і запевнила, що Ужгород – прекрасне місто в якому нічого не хочеться змінювати.

Титул "І віце-міс" здобула Алі Акбар Мансур Тагіра Надія із Факультету історії та міжнародних відносин, а "Міс УжНУ" 2018 стала студентка факультету туризму та міжнародних комунікацій Дарина Богдан. Корону для "Міс УжНУ 2018" традиційно вручила володарка минулорічного титулу Міс – Ксенія Бонка.

Реклама

Атмосферу в залі створювали ведучі своїми доречними та відмінними жартами, а виглядати ще більш неймовірно усім учасницям допомагала підтримка та овації глядачів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно