Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рятувальники ліквідовували наслідки двох ДТП

Рятувальники ліквідовували наслідки двох ДТП
ВІДЕО ДНЯ

24 травня закарпатським рятувальникам двічі довелось проводити аварійно-рятувальні роботи на місцях виникнення дорожньо-транспортних пригод. Повідомлення про ДТП у Берегівському районі надійшло до рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово об 11:59.

Аварія сталася на автошляху місцевого значення у селі Бене. Учасниками стали автомобіль Kia Sportage під керуванням жителя села Чепа Виноградівського району 1962 року народження  та Renault Laguna водієм якого був житель села Вишково Хустського району 1956 року народження.

Реклама

Внаслідок аварії водії автівок зазнали різного роду полі травм та були госпіталізовані до районної лікарні. Бійці ДСНС деблокували постраждалих із розтрощених автівок та допомагали медикам у транспортуванні потерпілих до карет "швидкої допомоги".

Читайте також:
Потрійна ДТП на Ужгородщині: поліцейські розповіли подробиці
Реклама

А о 17:40 до рятувальників знову повідомили про ДТП на автошляху Київ-Чоп в районі села Ракошино Мукачівського району. Цього разу учасниками стали автомобілі ВАЗ 21099 та рейсовий автобус ТАТА.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗа травмувався та був госпіталізований до Мукачівської ЦРЛ. Водій автобуса не постраждав. На місці події працювали чергові відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно