Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Неподалік Мукачева працівники ДАІ, наздоганяючи правопорушника, потрапили у ДТП

Неподалік Мукачева працівники ДАІ, наздоганяючи правопорушника, потрапили у ДТП

Неподалік Мукачева працівники ДАІ, наздоганяючи правопорушника, потрапили у ДТП
Прикра автопригода для трьох водіїв сталася ранкової пори поблизу Мукачева. Наряд інспекторів ДАІ звернув увагу на автомобіль «Мерседес Віто», який рухався на великій швидкості по зустрічній смузі...

Прикра автопригода для трьох водіїв сталася ранкової пори поблизу Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Наряд інспекторів ДАІ звернув увагу на автомобіль «Мерседес Віто», який рухався на великій швидкості по зустрічній смузі автодорогою «Київ-Чоп», та створював загрозу для інших учасників руху. На законну вимогу правоохоронців зупинитися, водій автомобіля лише додав швидкості. Інспектори Державтоінспекції включили на службовому автомобілі проблискові маячки, звукову сигналізацію та почали наздоганяти іномарку. Переслідуючи порушника, службовий автомобіль здійснював обгін двох автомобілів, які рухалися попереду. У цей момент, водій автомобіля ВАЗ не надав перевагу в русі транспортному засобу зі спецсигналом і розпочав поворот ліворуч. В наслідок чого водій автомобіля Державтоінспекції вимушений був різко гальмувати. Проте, уникнути зіткнення не вдалося. Службовий автомобіль «відкинуло» тому він зачепив ще один автомобіль, який рухався дорогою, після чого останній з’їхав у кювет. На щастя, швидкість усіх транспортних засобів у момент автопригоди вже була мінімальною, тому у цій автопригоді жодна людина не постраждала.

Нагадуємо водіям, що згідно пункту 3.2. Правил дорожнього руху «У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів)». Недотримуючись Правил дорожнього руху Ви наражаєте себе та інших на небезпеку.

Реклама

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно