Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Золтан Ленд’єл пояснив “дешевий” вид фестивалю “Червене вино – 2014″ відсутністю грошей на дерев’яні будиночки

Золтан Ленд’єл пояснив “дешевий” вид фестивалю “Червене вино – 2014″ відсутністю грошей на дерев’яні будиночки

Золтан Ленд’єл пояснив “дешевий” вид фестивалю “Червене вино – 2014″ відсутністю грошей на дерев’яні будиночки
«Я презерватив навіть не можу купити з українським казначейством», – мер Мукачева про те, що місто не може собі дозволити пристойних наметів для фестивалів. Фестиваль «Червене вино» в Мукачеві...

«Я презерватив навіть не можу купити з українським казначейством», – мер Мукачева про те, що місто не може собі дозволити пристойних наметів для фестивалів.

ВІДЕО ДНЯ

Фестиваль «Червене вино» в Мукачеві відбуватиметься уже в дев’ятнадцяте, але незважаючи ні на зрілий вік, ні на статус фестивалю (цей фест вважається одним із найкращих в Україні), місто не може собі дозволити закупити пристойних наметів, де винороби представляли б свою продукцію. Цього разу, як і раніше, п’янкі напої доведеться дегустувати під дешевими смугастими тентами.

Заробивши на тогорічному «Червеному вині» 120 тисяч гривень – мерія могла придбати нормальні будиночки із дерева. Їх можна було б використовувати й для інших фестивалів, що проводяться у місті, до прикладу, фестиваль меду. Однак, зі слів міського голови, заробленим не дає скористатися держказначейство, тож про закупівлю пристойних наметів не може бути і мови:

Реклама

«Я презерватив навіть не можу купити з українським казначейством. Та про що мова – 40 мільйонів гривень, м’яко кажучи, запозичені держказначейством. Ще є надія, що вернуть, а як не вернуть – можна вважати, що від органів місцевого самоврядування вкрали гроші. Я нічого не можу!» – сказав мер Мукачева Золтан Ленд’єл.

Проте намір купівлі дерев’яних будиночків для фестивалю виник ще 3-4 роки тому. Мер Мукачева обіцяв, що із зароблених під час фестивалю коштів, частина обов’язково піде на будиночки, які можна буде розбирати і які використовуватимуться на інших фестивалях. Тоді проблем із блокуванням коштів не було. Було куплено 2 чи три будиночки, на цьому процес “модернізації” завершився.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно