Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині чоловік вистрілив собі у груди, сиротами залишились троє неповнолітніх дітей

На Мукачівщині чоловік вистрілив собі у груди, сиротами залишились троє неповнолітніх дітей

На Мукачівщині чоловік вистрілив собі у груди, сиротами залишились троє неповнолітніх дітей
Близько опівночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що в приймальному відділенні лікарні помер 31-літній мукачівець. За...

Близько опівночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що в приймальному відділенні лікарні помер 31-літній мукачівець. За попереднім діагнозом, причиною смерті стало вогнепальне поранення в грудну клітку.

ВІДЕО ДНЯ

Трагедія сталася у селі Бобовище Мукачівського району. Зі слів жінки, чоловік прийшов додому від своєї матері, яка мешкає у сусідньому селі, напідпитку. Вдома була вагітна дружина і троє малолітніх дітей. Жінка не відмовилась від чарки і разом з чоловіком розпили ще кілька склянок вина.

Через деякий час, коли діти вже спали, чоловік вирішив похизуватись своєю саморобною рушницею. Як стверджує дружина, чоловік почав прикладати дуло до грудної клітки і погрожував застрелитись. Жінка, намагаючись його відговорити від самогубства, спробувала забрати рушницю з його рук. В ході шарпанини між подружжям стався мимовільний постріл…

Реклама

29-літня дружина не одразу зрозуміла, що відбувається, думала, що чоловік імітує біль, але, побачивши кров, яка пішла з рани, викликала місцевого фельдшера. Медичний працівник, побачивши вогнепальне поранення, одразу викликав швидку.

На жаль, батько трьох неповнолітніх дітей помер у приймальному відділенні Мукачівської ЦРЛ.

Реклама

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила саморобну рушницю, з якої був здійснений постріл. Дружина потерпілого та діти перебували в шоковому стані.

Слідчий Руслан Фенчак відкрив кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). В ході досудового слідства будуть з`ясовані всі обставини цього випадку. Тривають перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно