Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбулась "Кава без краваток"

В Ужгороді відбулась "Кава без краваток"
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в рамках третього дня “Майстерні міста” відбулася “Кава без краваток” із заступником ужгородського міського голови Олександром Білаком.

Традиційно розпочали з обговорення професійних повноважень. Зокрема, Олександр Павлович координує роботу управління праці та соціального захисту населення, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, відділу охорони здоров’я, служби у справах дітей, відділу міжнародних грантових програм та інновацій, міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, – повідомляє Ужгородська міська рада.

Реклама

Обговорили напрацювання та плани, а також закордонний досвід, який було б корисно врахувати для якісних змін в Ужгороді. Відзначили участь у програмі “Громада, дружня до дітей та молоді”, де Ужгород потрапив до першої десятки міст (із понад півтори сотні), що свідчить про злагоджену роботу в цьому напрямку, зокрема, завдяки різноманітним заходам.

Запитували і про те, що чи не найбільше цікавить містян – нові автобуси на вулицях Ужгорода. Як запевнив Олександр Білак, уже незабаром транспорт великої пасажиромісткості почне курсувати, у тому числі виїде за новими маршрутами, що розвантажить дорожній рух. Одним з анонсованих маршрутів, наприклад, назвали від “Епіцентру” через площу Петефі на “БАМ”. Із нововведень – на вулиці Швабській буде заборонено паркування з правого боку.

Реклама

Докладніше Олександр Павлович розповів про заходи до 1125-річчя Ужгорода, зокрема, заплановано лицарський турнір, лазерне шоу та участь представників міст-побратимів (Кошице, Дармштадт),

За словами Олександра Білака, найбільший туристичний потік в обласному центрі Закарпаття фіксують саме в квітні та в вересні. Тож і День міста, очікується, буде велелюдний.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно