Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Андріїв визначився як ужгородців пускатимуть в мерію

На офіційному сайті Ужгородської міськради оприлюднено розпорядження Богдана Андріїва "Про організацію пропускного режиму та охорони в адміністративній будівлі Ужгородської міської ради".

ВІДЕО ДНЯ

Відтепер вхід працівників і відвідувачів до адміністративної будівлі міськвиконкому здійснюється через турнікети за встановленими безконтактними картками, а також іншими службовими посвідченнями.

Реклама

Хто має право входу на 2-й і 3-й поверхи
 
Зокрема, окрім чиновників мерії, право доступу до 2-го і вищих поверхів адмінбудівлі мають посадові особи органів державної влади, народні депутати України, помічники народних депутатів, працівники поліції, прокуратури, СБУ, Державної аудиторської служби України, Антимонопольного комітету України, державної Фіскальної служби України, а також працівники комунальних підприємств, установ, закладів Ужгородської міської ради.

Працівники медичних, аварійних служб та служб екстреної допомоги (швидка медична допомога, поліція, пожежна охорона тощо) допускаються до адмінбудівлі за службовими посвідченнями у разі отримання відповідальною особою або працівником служби охорони підтвердження їх виклику до адмінбудівлі та у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Реклама

Представники всеукраїнських, обласних, міських засобів масової інформації допускаються до адмінбудівлі за редакційними посвідченнями штатного або позаштатного журналіста чи оператора.

Відвідувач міської ради має право пройти на другий та вищі поверхи тільки у разі неможливості вирішення питання на першому поверсі або є необхідність безпосереднього спілкування з працівником департаменту, управління, відділу для вирішення питань по суті.

В такому разі відвідувач повинен зв’язатися з працівником виконавчого органу по телефону, який знаходиться на першому поверсі з лівої сторони холу, або через відповідальну особу на рецепції та повідомити про свій намір. Працівник, який прийняв дзвінок, повинен визначити доцільність такої зустрічі, за необхідності узгодити дозвіл відвідування зазначеною особою з начальником (заступником начальника) та вийти зі своєю карткою-бейджем і провести відвідувача через турнікет, попередньо зареєструвавши його у журналі обліку на рецепції.

Реклама

Після вирішення питання відвідувача необхідно вивести через турнікет та зробити відповідний запис у журналі обліку відвідувачів міської ради.

З великими сумками у мерію не пустять, особисті речі можуть перевірити
 
Забороняється пропускати до адмінбудівлі осіб у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, що ображає людську гідність і громадську мораль ; з тваринами; з легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами; з колюче-ріжучими предметами; з валізами, господарськими сумками, пакетами, розмір яких перевищує 45х35х15 см.

В адмінбудівлю дозволяється вхід із жіночими сумочками, дипломатами, папками, але якщо у відповідальної особи, або працівників служби охорони є підозра щодо занесення до адмінбудівлі зброї, вибухівки тощо, вони у ввічливій формі пропонують співробітнику або відвідувачу пред’явити для огляду ручну поклажу.

Охорона має право під час здійснення контрольно-пропускного режиму в адміністративній будівлі проводити огляд речей фізичних осіб, транспортних засобів, (за їх добровільною згодою), перевірку документів, що посвідчують особу, дають право на вхід (вихід) осіб, внесення (винесення), ввезення (вивезення) майна, в’їзд (виїзд) транспортних засобів, зокрема щодо їх відповідності складу матеріальних цінностей, що переміщуються на об’єкти охорони (з об’єктів охорони).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно