Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пожежа у Мукачеві: рятувальники розповіли подробиці

2 червня, о 11:28 до виноградівських рятувальників надійшло повідомлення про загорання у житловому будинку на вулиці Зеленій, що у смт. Вилок, Виноградівського району. На місце події негайно направлено чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувалося, у дах житлового будинку потрапила блискавка і речі, що знаходились там, почали тліти. Загорання ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежних підрозділів. Від знищення врятовано житловий будинок, але вогонь встиг пошкодити 2 кв. м. перекриття.

Цього ж дня о 22:45, тільки вже до мукачівських рятувальників, надійшов тривожний сигнал про пожежу в житловому будинку на вулиці Лавківській, що у Мукачеві. Через декілька хвилин на місце події прибуло два відділення рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві горів кіоск

Осередком загорання стала одна з кімнат будинку. Вже о 22:53 рятувальники локалізували загорання, а о 23:00 повністю ліквідували. Вогнеборці врятували житловий будинок, але полум’я пошкодило речі домашнього вжитку.

Реклама

Намагаючись самотужки загасити пожежу, травмувався господар оселі. Чоловік отримав опіки верхніх та нижніх кінцівок, грудної клітини ІІ та ІІІ ступенів. Потерпілого каретою "швидкої допомоги" госпіталізовано до Мукачівської центральної районної лікарні. 

Остаточні причини загорання та збитки від цих двох пожеж встановлюють правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно