Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У МКТЕК відбувся круглий стіл

У МКТЕК відбувся круглий стіл

Днями в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі відбувся круглий стіл за результатами практичної підготовки студентів. У зустрічі взяли участь представники баз практики – партнери вишу – головний спеціаліст із підбору персоналу філії Закарпатського обласного управління АТ «Ощадбанк» Олена Цивкіна, фінансист гіпермаркету «Епіцентр К», випускниця коледжу, Ірина Турянчик, викладачі фахових дисциплін Вікторія Фенчак, Тетяна Епереші, Тетяна Химич, Тетяна Тюх.

ВІДЕО ДНЯ

Як і очікувалося, зустріч привернула увагу чималої кількості студентів. Круглий стіл проходив у творчій, відкритій атмосфері спілкування ділових партнерів, людей, зацікавлених у подальшій співпраці. Студенти презентували проходження практики на підприємствах, розповідали про процес адаптації на виробництві, висловлювали пропозиції щодо удосконалення практичної підготовки. У процесі обговорення питання дійшли висновку, що практика повинна якнайкраще підготувати майбутніх фахівців до першого робочого місця у сучасній мережі.

До інновацій Мукачівський кооперативний вже готовий: за попередньою домовленістю з нового навчального року гіпермаркет «Епіцентр К» та мережа супермаркетів «Silverland» приймають до практичної діяльності увесь склад групи студентів спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, роботу яких координуватимуть як викладачі коледжу, так і працівники підприємства. У свою чергу до оновленого формату співпраці прагне й АТ «Ощадбанк», адміністрація якого вже запросила до проходження практики та подальшого працевлаштування групу студентів не менш популярної в області спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування.

Реклама

Навчальний заклад, який у 2018 святкує сторіччя, ще раз довів свою конкурентоспроможність, бо має належний практичний досвід, хорошу теоретичну базу, потенціал для того, щоб генерувати та втілювати в життя новаторські ідеї.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно