Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Зброя, набої, наркотики: у чоловіка під час обшуку виявили чимало забороненого

Зброя, набої, наркотики: у чоловіка під час обшуку виявили чимало забороненого

Зброя, набої, наркотики: у чоловіка під час обшуку виявили чимало забороненого
ВІДЕО ДНЯ

Працівники поліції Рахівщини провели санкціонований обшук житла мешканця смт.Ясіня і виявили в нього чотири одиниці зброї, бойові набої, а також наркотичні речовини. За фактами незаконного зберігання зброї та наркотиків слідчі відкрили кримінальні провадження.

Вчора, 6 червня, працівники сектору кримінальної поліції, спільно з дільничними інспекторами, працівниками роти поліції особливого призначення та черговими групи реагування патрульної поліції провели обшук за місцем проживання мешканця смт.Ясіня, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Як з’ясували правоохоронці, в господарській споруді 35-річний чоловік зберігав зброю та набої. Поліцейські вилучили в нього гвинтівку Мосіна, малокаліберну гвинтівку іноземного виробництва, гвинтівку ТОЗ, мисливську рушницю та 55 різнокаліберних набоїв.

У надвірній господарській прибудові поліцейські знайшли близько 30 грамів сухої подрібненої речовини, схожої на марихуану. Також на земельній ділянці мешканця Ясіня полісмени виявили 17 рослин коноплі, яку, зі слів господаря, він зберігав для власних потреб. 

Реклама

Вилучену зброю та наркотики відправили на експертизу.

За фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно