Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Жалію, що я це зробив", – чоловік, який покалічив коня, поспілкувався з журналістами

"Жалію, що я це зробив", – чоловік, який покалічив коня, поспілкувався з журналістами

На Закарпатті депутата сільської ради звинувачують в умисному жорстокому поводженні з тваринами. Чоловік забрав чужого коня зі свого поля, прив’язав до машини і потягнув додому, дорогою кінь спіткнувся та впав, але водій не зупинився і протягнув його ще кілька десятків метрів по асфальту.

ВІДЕО ДНЯ

"Перше як побачив коня, я був у шоці", – зізнається господар скаліченої тварини Юрій Попюк. У родині про те, що їхній Каштан забрів на чужий сінокіс, дізналися з дзвінка обуреного власника землі. "Кінь напився води і пішов пасти, як завжди. Хвилин 30 пройшло. Ми не подумали, що кінь вже пішов на його город", – каже господиня Тетяня Попюк. За конем послали 8-річного сина, але той забрати тварину не зміг. "Син подзвонив, сказав, що дядя не дав мені коня, забрав, прив’язав до УАЗика", – зазначає пан Юрій.

Дружина водія твердить, що калічити тварину той наміру не мав. "Він не бачив, бо то позаду за УАЗиком ішов кінь. Коли вже важче стала йти машина, він зрозумів, що кінь упав", – пояснює Марія Максим’юк.

Реклама
Читайте також:
П’яний чоловік прив’язав коня до машини і тягнув тварину по асфальту

Екзекуцію влаштував сільський депутат, який до пенсії працював у лісовій охороні. Телефоном він розповів, що нашкодити коню не хотів – думав лише провчити його господаря. Тепер Василь Максим’юк обіцяє відшкодувати збитки і обурюється, що соцмережі підняли такий скандал.

Реклама

"Я йому готовий відшкодувати гроші! Але він таке роздув! Боже, борони! Я жалію, що я це зробив. Я їхав на пониженій передачі УАЗика, тож невелика швидкість. Я його метри два протягнув. Він, видно, від удару сильно вдарився, по асфальту потерся", – пояснює чоловік.

Фото скаліченого коня миттєво облетіли соцмережі. Буря здійнялася і в Чорній Тисі, село розділилося. Докладніше – у сюжеті "ТСН".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно