Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві весело та драйвово відсвяткували Flex Children’s Day

У Мукачеві весело та драйвово відсвяткували Flex Children’s Day
ВІДЕО ДНЯ

9 червня парк «Перемога» у Мукачеві вчергове перетворився на суцільну атракцію для малечі. Компанія «Flex» зібрала понад 1600 дітлахів, аби відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей. Протягом цілого дня на дітвору очікувала цікава програма з масою несподіванок та подарунків.

Працівники компанії, які завчасно подбали про запрошення на свято, отримали чудову можливість весело та драйвово провести день зі своїми найріднішими. Передумов для цього було вдосталь. Організатори попіклувалися про те, щоб на святі не довелося нудьгувати нікому. Саме для цього на території парку розмістили міні містечко, в якому проводились різноманітні майстер-класи, функціонували мотузковий парк, який дозволив малечі відчути екстремальні емоції та контактний зоопарк. Окрім того, протягом всього дня малечу розважали аніматори з іграми та різноманітними квестами. Працювала у парку «Перемога» і окрема зона аквагриму та тату-розпису. Родзинкою ж цьогорічного свята для дітей стали дискотеки на пінному майданчику, які викликали справжню ейфорію у наймолодших.

Реклама

Вже за традицією на території парку для дітей були представлені каруселі, ну і, звісно, діти працівників підприємства отримали можливість безкоштовно ласувати солодощами.           

Як розповідають в компанії, кількість учасників свята у порівнянні з минулими роками значно збільшилася і цьому є дві причини: перша – збільшення аудиторії працівників, які отримали запрошення на свято, та друга – збільшення чисельності працівників, адже «Flex» – компанія, яка динамічно розвивається і завжди відкрита до співпраці.    

Реклама

Таке свято для дітей компанія «Flex» влаштовує вже не вперше, адже турбується про своїх працівників і намагається, аби їм було не лише комфортно працювати, але й відпочивати, в тому числі й в родинному колі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно