Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У центрі Мукачева у будинку вода підтоплює підвали

Цей будинок стоїть в самісінькому центрі Мукачева на площі Кирила та Мефодія. Будівля стара. Та при цьому вона чудово вписується в архітектурний стиль міста. Але самі мешканці будинку потерпають від постійної вологості через воду, що часто з’являється у підвалі. 

ВІДЕО ДНЯ

На стінах у підвалі рівень постійно стоячої води навіть видно на стінах. Причину підтоплень мешканець будинку пан Валерій шукав сам. Комунальники щось робили, та вода знову поверталась. Чоловіку казали, що це ґрунтові води. Та справжню причину підтоплень житель будинку пан Валерій все ж таки дізнався.  Врешті чоловік відкопав магістральну трубу. 

Пан Валерій не бажає нарікати на роботу комунальних служб. Адже неодноразово йому міняли лампочки та двері у підвалі. Та от чому, коли проблема стала більш глобальною, і усім байдуже, чоловік не розуміє. Каже, постійна вологість та обшарпана штукатурка – це нічого у порівнянні з тим, якими можуть бути наслідки. Так, цегла у підвалі руйнується від вологості. Так само це стосується і підпірних труб каналізаціної системи. 

Реклама

Колись цей підвал будували під бомбосховище. Тому тут, відповідно, мало бути сухо і комфортно. Та, на жаль, сьогодні сюди без гумових чобіт зайти майже неможливо. 

На те, що це приміщення було повноцінним бомбосховищем, вказує вентиляційна система, залишки вимикачів та санвузли. Підтоплює сьогодні обидва підвали, – каже чоловік. Та інколи вода прибуває не лише знизу, але й зверху. Через несправну зливну систему вода стоїть і на вулиці. 

Реклама

Детальніше – у відеосюжеті "М-Студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно