Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Це – Європа: зірковий телеведучий розхвалив відпочинок на Закарпатті та відніс його у свій ТОП-5 у світі

Це – Європа: зірковий телеведучий розхвалив відпочинок на Закарпатті та відніс його у свій ТОП-5 у світі

Це – Європа: зірковий телеведучий розхвалив відпочинок на Закарпатті та відніс його у свій ТОП-5 у світі

Невтомний мандрівник, шукач пригод, північного сяйва і морської хвилі ведучий "Нового каналу" Олександр Педан ділиться найліпшими місцями для літнього відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

Як провести літню відпустку – одне з найважливіших запитань, коли настає його час. Позаяк від хорошого відпочинку залежать і настрій на весь наступний робочий період, і чудові спогади. А на подорожах Сашко Педан знається, бо за його плечима – поїздки практично всією земною кулею. Отже, щоби на "п’ятірку" провести довгоочікувану літню відпустку, ТОП-5 місць від Олександра Педана.

Норвегія (для поціновувачів казкової природи)

Реклама

– Хочете подивитися найкращу природу на світі? Вирушайте до Норвегії. А найдешевший варіант проїхатися країною – винайняти кемпер, тобто будинок на колесах. По-перше, країна дорога, і з кемпером легше заощадити. По-друге, там для таких поїздок усе передбачено. Ну а вся річ у тім, що подивитися Норвегію – це не побувати в столиці. Треба їхати за місто: помилуватися природою, переправлятися на поромах через фіорди… І коли ти їдеш на автомобілі, відчуття, що ось зараз вискочить троль з-під каменя. Одно слово, казкова природа.

Японія (для шукачів дивного)

Реклама

– Щось абсолютно дивовижне – це Японія. Опинившись там, дістаєш враження, що ти на іншій планеті. Кажу не тільки про архітектуру, їжу й так далі. Передусім маю на увазі людей і менталітет – вони інші. Дуже цікаво побувати там, зануритися в цілковито інший світ. І, в ідеалі, треба побувати як у Токіо – столиці майбутнього, так і в Кіото – місті давніх храмів і традицій.

Іспанія, Країна Басків (для спраглих тотальних веселощів)

– Більбао, Сан-Себастіян – Країна Басків, атлантичне узбережжя Іспанії і Франції. Туди варто поїхати тим, хто шукає атмосфери тотальних веселощів. Увечері там заведено їсти тапас просто у вуличних кав’ярнях, запивати їх сидром і гуляти вулицями. Крім усього іншого там – надзвичайне узбережжя. Нехай Атлантика і холодна сама по собі, але океан вражень забезпечено.

Реклама

Закарпаття, Україна (для тих, кому і вдома добре)

– Якщо в Україні всюди негода – потрібно їхати на Закарпаття. Там свій мікроклімат, завжди тепліше, смачна кухня, привітні люди. Інакше кажучи, не обов’язково їхати в Європу, щоб у ній себе відчути. На Закарпатті – Європа, тільки з нашого боку кордону. Люблю там бувати, тому що і природа, і старі вулички, і замки, і санаторії, загалом, усе, що потрібно!

Острів Крит, Греція (для тих, хто хоче просто відпочити)

– На Криті пречудові погодні умови: помірно спекотно й волого. Можна відзначити, що нам, українцям, зрозуміле і близьке таке підсоння – схоже на кримське. А ще там просто неймовірні сімейні ресторани-таверни, де вас годуватимуть самі господарі, що винятково приємно. І то їжа дуже смашна і, головне, недорога – просто от недорога! Загалом, Крит для тих, хто шукає ідеального співвідношення ціна/якість.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно