Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мати залишила свою дитину помирати у лікарні

Мешканка Закарпаття за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною отримала два роки позбавлення волі з однорічним іспитовим терміном.

ВІДЕО ДНЯ

Ще на початку січня жінку з маленьким сином госпіталізували до Виноградівської лікарні. У дитини виявили захворювання легенів. Та через декілька днів мати самовільно покинула медзаклад, хоча лікарі не рекомендували цього робити. 12 лютого хлопчик помер. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Читайте також:
Маленька дівчинка опинилася в реанімації. Батьки переконані, що дитина отруїлася водою
Реклама

"Смерть настала у результаті набряку легенів і речовини головного мозку та гіпоксії внутрішніх органів, які явилися ускладненням гострого бронхіоліту та геморагічної пневмонії, що розвинулися на фоні міміко-лімфатичного стану та синдрому імунодефіциту і протікали на фоні гіпотрофії 1 ступеню, що і обумовило важкий перебіг захворювання, – зазначається у висновку судмедексперта. – При наданні своєчасної кваліфікованої медичної допомоги дитині могло б наступити одужання".  

Виноградівський районний суд врахував каяття закарпатки і те, що наразі жінка перебуває на обліку по вагітності. Суд дійшов до висновку, що виправлення та перевиховання обвинуваченої можливе в умовах без ізоляції від суспільства. Своїм вироком він позбавив матір на два роки з однорічним випробувальним терміном.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно