Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний чоловік скоїв ДТП

Вчора, 29 червня, нетверезого водія, який скоїв ДТП, зупинили поліцейські Іршавщини. Водій автомобіля «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням і в’їхав в електроопору.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські склали адмінматеріали за статтями 124, 126 та 130 КУпАП за кермування без водійського посвідчення, у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна.

Чергові групи реагування патрульної поліції Хустщини зупинили нетверезого водія «Skoda Octavia» в селі Горінчево. Місцевий мешканець їхав із непристебнутим паском безпеки.

Реклама
Читайте також:
П’яний водій ледь не збив жінку

Під час перевірки полісмени виявили, що чоловік не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Медосвідчення в лікарні показало результат 1,4 проміле алкоголю в крові порушника, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Того ж дня нетверезого водія «ВАЗ 2109» зупинили поліцейські Ужгородщини. Рухаючись по вулиці Закарпатській в смт. Середнє, мешканець обласного центру незрозуміло маневрував та різко змінював напрямок руху.

Працівники поліції зупинили авто для перевірки і з’ясували, що водій нетверезий. Медична експертиза, яку провели в наркодиспансері, показала результат 1,68 проміле. На водія склали відповідні адмінпротоколи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно