Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери знайшли ромів, які обпльовували у центрі Мукачева людей і відправили їх до притулку (ФОТО)

Міліціонери знайшли ромів, які обпльовували у центрі Мукачева людей і відправили їх до притулку (ФОТО)

Міліціонери знайшли ромів, які обпльовували у центрі Мукачева людей і відправили їх до притулку (ФОТО)
Чотирьох неповнолітніх ромів затримали мукачівські правоохоронці, які 12 листопада порушували громадський порядок на одній з центральних вулиць міста. Нагадаємо, 12 листопада до чергової частини...

Чотирьох неповнолітніх ромів затримали мукачівські правоохоронці, які 12 листопада порушували громадський порядок на одній з центральних вулиць міста.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 12 листопада до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що «у Мукачеві неповнолітні роми нападають та плюють на людей». На місце події, до кав`ярні, де діти порушували громадський порядок направили правоохоронців. Того ж дня працівники міліції опитали працівників закладу, відпрацьовували всі можливі місця компактного проживання нацменшин. Окрім того відео, відзняте власкором телеканалу "1+1" на Закарпатті Наталією Зотовою і поширене у соцмережах та інтернет-сайтах, переглянули староста поселення, вуличні депутати та інші активісти. Однак, всі « в один голос» казали – ця дітвора не з нашого табору.

Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей продовжили пошуки бешкетників. Так, оперуповноважена відділу кримінальної міліції у справах дітей Марина Ільтьо разом з начальником відділу Василем Соскідою вийшли на сімейство, яке причетне до вказаної події.

Реклама
Міліціонери знайшли ромів, які обпльовували у центрі Мукачева людей і відправили їх до притулку (ФОТО) – 01

34-річна Розалія – мати одиначка, виховує 6 дітей. І вона, і її покійний чоловік, так само як усі діти зареєстровані у м.Сваляві і проживали там тривалий час. Зараз жінка з дітьми веде кочовий спосіб життя – кілька днів в Мукачеві, кілька в Сваляві. Найстаршому синові Йосифу – 16 років, найменшому - Нурбі – 2. Інші четверо, які за кілька днів стали особливо «популярними» в Мукачеві, ходять вулицями міста і час від часу просять гроші.

Реклама

Випадок, який днями трапився в місті, розповідає Василь Соскіда, незвичний для Мукачева. Нечасто, проте можна побачити на вулицях дітей-жебраків, але таких, які бешкетують чи порушують громадський порядок на території обслуговування - не було. Наразі з дітьми та їхньою матір`ю проведено профілактичну бесіду. Всіх неповнолітніх дітей відправлено до притулку у смт.Батєво Берегівського району.

Міліціонери знайшли ромів, які обпльовували у центрі Мукачева людей і відправили їх до притулку (ФОТО) – 02

Правоохоронці вкотре звертаються до мешканців м.Мукачева та району: якщо Ви стали свідком чи потерпілим від подібних випадків з боку нацменшин чи інших не добропорядних мешканців, просимо негайно звертатись до працівників міліції. Жодне звернення громадян не залишиться поза увагою правоохоронців. Даний випадок – яскраве підтвердження цьому.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівсьакий МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно