Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві 10 дітей проживали у жахливих умовах

На останньому засіданні виконавчого комітету Мукачівської міськради прийнято рішення про вилучення із сімʼї 10 дітей та тимчасове влаштування їх до дитячих закладів області.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про неналежне виконання батьками обовʼязків щодо утримання та виховання дітей отримано службою у справах дітей від сектору соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді УПСЗН.

Навідавшись до багатодітної сімʼї, спеціалістами служби спільно з інспекторами ювенальної превенції надано шанс, в першу чергу матері, довести, що вона здатна не лише народжувати, а й разом із чоловіком виховувати синів та донечок.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві для двох дітей знайшли нову сім’ю

Як зазначили у службі у справах дітей, на жаль, ніхто не зміг спонукати молоду маму виправити своє ставлення до виконання батьківських обовʼязків, а батька — подолати згубну пристрасть до спиртного та влаштуватися на роботу.

Реклама

Саме тому, службою у справах дітей було ініційовано питання про відібрання дітей від батьків. Наразі, двоє найменшеньких діток поміщено до обласної дитячої лікарні для проведення повного медичного обстеження. Після отримання висновків про їх стан здоровʼя, фізичний та розумовий розвиток діти будуть влаштовані до обласного Будинку дитини м.Свалява.

Восьмеро старших дітей, наразі, влаштовано до притулку для дітей служби у справах дітей Закарпатської обласної державної адміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно