Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дивні збіги та явища: режисер розповів про містику під час зйомок "Захара Беркута"

Дивні збіги та явища: режисер розповів про містику під час зйомок "Захара Беркута"

Дивні збіги та явища: режисер розповів про містику під час зйомок "Захара Беркута"

В ефірі "5 каналу" в програмі "Час: Online" актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв розповів про містичних події, які сталися під час зйомок нової української історичної драми "Захар Беркут".

ВІДЕО ДНЯ

За всю історію українського кіно, хто б не знімав у Карпатах, обов’язково стикався з надприродними явищами. Ахтем Сеітаблаєв розповів, фільм почали знімати нещодавно, втім зі знімальною групою вже сталися речі, які важко пояснити.

"До початку зйомок передавали в Карпатах зливи, град та сильний холод. Біля Синевиру 14-го червня була така злива і град! Наступного дня ми поїхали на локацію, відзняли все, що мали, а вже потім нам розповіли, що навколо нас злива продовжувалася, а саме там, де відбувався знімальний процес, її не було. Ми це сприйняли як добрий знак, що, можливо, Всевишній дав нам добро на зйомку цього фільму", – розповів Сеітаблаєв.

Реклама

Режисер також зауважив, що не лише природа Карпат на їхньому боці. Сцени, які знімали в Києві, також містичним чином були пов’язані з погодою.

Читайте також:
На Закарпатті знімають фільм «Захар Беркут»: з’явилися перші кадри зі зйомок
Реклама

"Два дні тому в Києві ми знімали один із таких доволі тяжких епізодів, коли гине мати братів Беркутів. Вони приносять її тіло додому, де зустрічає їх Захар, їхній батько. І ми знову встигли все відзняти. Бо віконце того часу, як не було зливи, було хвилин вісім", – згадав Ахтем Сеітаблаєв.

Режисер впевнений, що це лише початок містики. У Карпатах ще буде зніматися кілька епізодів, які без надприродного не можуть обійтися.

"Наш Захар Беркут, у виконанні Роберта Патріка, як мольфар молитиметься, робитиме таке священне дійство, яке допомагає йому зрозуміти або відчути, що відбувається навкруги. Мені здається, що Карпати – це ще один додатковий персонаж до нашого фільму. Вони самі будуть додавати і цю красу, і трохи містичності у те, що відбувається в цій історії", – поділився планами Сеітаблаєв.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно