Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голлівудські актори в захваті від краси Карпат та озера Синевир

Голлівудські актори в захваті від краси Карпат та озера Синевир

ВІДЕО ДНЯ

Ахтем Сеітаблаєв розповів, чим Україна вразила іноземних акторів.

До зйомок української історичної драми "Захар Беркут", сценарій який писали за однойменною повістю Івана Франка, долучилися голлівудські актори. Зірка фільму "Термінатор" Роберт Патрік, та інші іноземні артисти закохалися в Україну і, за словами Ахтема Сеітаблаєва, задоволені знімальним процесом.

Реклама

"Вони були в захваті, коли потрапили до Карпат і подивилися на Синевир. Якраз перший знімальний день був на Синевирському перевалі. І вони постійно говорили: "Як тут смачно! Як тут красиво! Які тут усміхнені люди!". Казали також про те, що розповідатимуть у себе вдома, як тут чудово. Навіть Роберт Патрік постійно викладає у себе світлини в Instagram, наголошуючи, як його вразила краса Карпат", – розповів Ахтем Сеітаблаєв.

Читайте також:  Дивні збіги та явища: режисер розповів про містику під час зйомок "Захара Беркута"

Реклама

Режисер наголосив, що іноземних акторів взяли у фільм для того, щоб українське кіно стало популярним за кордоном: аби про Україну, і про Івана Франка почули скрізь. Сеітаблаєв упевнений, що передати характер і ментальність українського народу іноземні колеги зможуть.

"Ми ж, насамперед, хочемо зробити таке кіно – побудоване на українському фольклорі та легенді, але, щоб воно було зрозумілим у всьому світі. Мені важко сказати, чи вдасться нам зробити так, щоб глядач сказав: "Так поводяться тільки в Україні", або "Так роблять тільки українські чоловіки". Є багато речей, які притаманні будь-якому народові. Кожна людина хоче бути вільною, жити в такій країні, де буде поважаться її гідність, права і погляд на життя. Тому в цьому контексті ми намагаємося зробити інтернаціональну історію, яка буде зрозумілою будь-кому і будь-де", – зауважив режисер.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно