Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Із Берегівської психіатричної лікарні втік раніше судимий мукачівець, який перебував на примусовому лікуванні (ФОТО)

Із Берегівської психіатричної лікарні втік раніше судимий мукачівець, який перебував на примусовому лікуванні (ФОТО)

Із Берегівської психіатричної лікарні втік раніше судимий мукачівець, який перебував на примусовому лікуванні (ФОТО)
Ранньої пори, до Берегівського районного відділу внутрішніх справ, надійшло повідомлення про зникнення із режимного медичного закладу, а саме обласної психіатричної лікарні, одного з хворих, який...

Ранньої пори, до Берегівського районного відділу внутрішніх справ, надійшло повідомлення про зникнення із режимного медичного закладу, а саме обласної психіатричної лікарні, одного з хворих, який був направлений на лікування відповідно до постанови Ужгородського міскрайонного суду Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом підрозділу.

У ході встановлення обставин стало відомо, що втікачем виявився раніше вже судимий та, відповідно, на теперішній час перебувавший на примусовому лікуванні у психіатричній лікарні із посиленим наглядом за постановою Ужгородського міскрайонного суду, по кримінальній справі, щодо скоєння групового розбійного нападу, незаконного заволодіння транспортним засобом та незаконного поводження із зброєю - громадянин Яцканич Милан Анатолійович, 04 січня 1980 року народження, уродженець та мешканець міста Мукачево Закарпатської області.

Реклама
Із Берегівської психіатричної лікарні втік раніше судимий мукачівець, який перебував на примусовому лікуванні (ФОТО) – 01

Втеча мала місце 31.10.2013 нічної пори. Громадянин Яцканич Милан Анатолійович на зріст 180-185 см., спортивної тілобудови, волосся темне, явні особливі прикмети відсутні, Був одягнений: у спортивний костюм салатового кольору, темні гумові тапочки.

Реклама

Громадяни, які можливо бачили вказану особу, прохання звернутися до районного відділу міліції для надання допомоги у розшуку злочинця, або передзвонити на наступні номери телефонів (03141) 4 25 02, та 095 564 19 99 - чергова частина Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно