Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У так званому “Депеш” парку в центрі Мукачева купа листя перетворилась на стихійне звалище (ФОТО)

У так званому “Депеш” парку в центрі Мукачева купа листя перетворилась на стихійне звалище (ФОТО)

У так званому “Депеш” парку в центрі Мукачева купа листя перетворилась на стихійне звалище (ФОТО)
На електронну пошту інтернет-видання "Панорама Мукачева" надійшов лист від небайдужого мукачівця. Чоловік повідомляє, що у самому центрі Мукачева, у так званому "Депеш" парку, утворилось стихійне...

На електронну пошту інтернет-видання "Панорама Мукачева" надійшов лист від небайдужого мукачівця. Чоловік повідомляє, що у самому центрі Мукачева, у так званому "Депеш" парку, утворилось стихійне сміттєзвалище.

ВІДЕО ДНЯ

"Все почалося з того, що комунальники згребли опале листя в одну купу, але, очевидно, забули його вивезти", – пише чоловік. "Невивезене листя тут (у парку – ред.) знаходиться вже тиждень. Прості перехожі стали попросту на купу викидати сміття. Тут можна побачити багато картонних коробок. Думаю, це справа рук навколишніх кав’ярень", – ділиться думками небайдужий мукачівець.

У так званому “Депеш” парку в центрі Мукачева купа листя перетворилась на стихійне звалище (ФОТО) – 01
Реклама

Чоловік також остерігається того, що будь-хто може проходити і кинути в сухе листя недопалок чи сірника, яке може призвести до загорання листя в самому центрі міста.

Згідно закону, комунальні служби повинні вивозити опале листя на полігон і утилізувати його. Оскільки спалювання рослинних залишків є прямим порушенням низки норм чинного законодавства, а саме: статті 50 Конституції України, статей 9 та 12 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, статті 16 Закону України “Про охорону атмосферного повітря”, пунктів 3.6.14., 3.7.4. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій, пунктів 3.6., 6.4.2. Правила утримання зелених насаджень у містах та інших населених пунктах України, Закону України “Про благоустрій в населених пунктах”. Дії, що є порушенням зазначених норм законодавства тягнуть відповідальність відповідно до ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама
У так званому “Депеш” парку в центрі Мукачева купа листя перетворилась на стихійне звалище (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно