Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві під час реконструкції скверу біля "Інтуриста" хочуть вирубати понад 120 дерев

У Мукачеві під час реконструкції скверу біля "Інтуриста" хочуть вирубати понад 120 дерев

У Мукачеві під час реконструкції скверу біля "Інтуриста" хочуть вирубати понад 120 дерев

Інформація про намір відреставрувати сквер по вулиці Духновича з’явилась в одному із видань області.

ВІДЕО ДНЯ

Як випливає із повідомлення, замовником робіт по капітальному ремонту скверу є управління міського господарства м. Мукачево.

У опублікованій заяві про екологічні наслідки зазначається, що "на даний час сквер знаходиться у занедбаному стані: незадовільний стан зелених насаджень, площадок та пішохідних доріжок, відсутнє освітлення".

Реклама

Із заяви також випливає, що передбачено капітальний ремонт об’єкту благоустрою зеленого господарства з улаштуванням пішохідних доріжок, асфальтобетонного покриття на проїзді, тимчасової парковки для легкових автомобілів, освітлення території, газонів.

До початку виконання робіт по проведенню капітального ремонту передбачається виконати роботи по демонтажу існуючого пошкодженого бетонного покриття на площадках, бетонної стінки, огородження із сітки, асфальтобетонного покриття на доріжках та тротуарах.

Реклама

Територія, на якій передбачається проведення капітального ремонту, розташована по вул. Духновича в м. Мукачево біля готельно-ресторанного комплексу «Інтурист» на землях комунальної власності (існуючий сквер).

У заяві також зазначається, що при проведенні капітального ремонту скверу "передбачається знесення 127 дерев на його території, стан яких визнаний незадовільним, про що зазначено в акті обстеження зелених насаджень".

"Знесення аварійних та загиблих зелених насаджень необхідно провести, що позитивно вплине на стан здорових дерев, дозволить провести роботи по впорядкуванню території, запобігне можливим нещасним випадкам під час несприятливих погодних умов", – йдеться у заяві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно