Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Моторошна аварія: лікарі розповіли про стан постраждалих

Інтернет-видання "PMG.ua" вже писало про жахливу аварію, яка забрала життя немовляти. Нагадаємо, ДТП сталася на Рахівщині. Водій автомобіля "ВАЗ-21099", не впорався з керуванням, з’їхав із дороги та допустив зіткнення з деревом. 10-місячна дитина загинула.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив головний лікар Рахівської РЛ Володимир Симулик, водій та четверо пасажирів отримали травми різного ступеня важкості. На місце пригоди виїжджали три автомобілі екстреної медичної допомоги, була надана перша невідкладна допомога потерпілим та транспортовано їх до медичного закладу.

Після обстеження та надання медичної допомоги одна пацієнтка перебуває на амбулаторному лікуванні, а двоє постраждалих жінок – у стабільному стані в травматологічному та неврологічному відділеннях Рахівської районної лікарні.

Реклама
Читайте також:
З’явилися фото з місця жахливої аварії, у якій загинуло немовля

Ще двоє – чоловік 1975 р.н. та жінка 1976 р.н. знаходяться в реанімаційному відділенні Рахівської районної лікарні. Жінка у вкрай важкому стані, у комі. Їй проведено комп’ютерна томографія в Тячеві, діагностовано черепно-мозкова травма, забій головного мозку.

Реклама

Як зазначили в прес-центрі ОЦЗ в Закарпатській області, чоловік стабільно важкий, має політравму: забій головного мозку, множинні переломи ребер. Пацієнти консультовані обласними фахівцями: торакальним хірургом та нейрохірургом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно