Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нардеп із Закарпаття потрапив у ДТП

Нардеп із Закарпаття потрапив у ДТП
ВІДЕО ДНЯ

У центрі Києва позашляховик народного депутата , який родом із Ужгорода, Павла Пинзеника наїхав на одного з учасників акції власників машин на єврономерах, які блокували проїзд біля Верховної Ради.

Зі слів очевидців, за кермом під час наїзду на учасника акції був його водій, а народні депутати Павло Пинзеник, Олена Масоріна і Олег Кришин (всі з "Народного фронту"), перебували на задньому сидінні автівки.

Реклама

За словами кореспондента "Української правди", уродженець Закарпаття Павло Пинзеник після інциденту вийшов із задніх дверей машини. Пізніше він сам розповів, що за кермом був його помічник.

ДТП сталося на вулиці Шовковичній. Після цього машину оточили спецпризначенці, які не дали учасникам акції дістатись до пасажира і водія.

Реклама

В швидку забрали одного постраждалого учасника акції, якого зачепив позашляховик. Нардепа Пинзеника вивели з авто і провели в бік вулиці Інститутської "коридором ганьби".

Читайте також:
Власники "євроблях" влаштували масштабну акцію протесту: відомі вимоги

Разом із ним були нардепи Олена Масоріна і Олег Кришин, які також вийшли з машини. Їх завели у найближчий під’їзд на куті Шовковичної і Інститутської.
 
Пізніше Павло Пинзеник прокоментував інцидент телеканалу "112-Україна".

Реклама

"Їхали по вулиці Інститутській в автомобілі, який належить мені на праві приватної власності, десь перед поворотом на вулицю Шовковичну направо кинулися на автомобіль так звані "євромітингарі" з наміром його зупинити, почали бити його руками і ногами, важкими предметами, розбили скло заднього виду. Вони намагалися зупинити, проникнути в автомобіль через двері або розбите заднє скло", – розповів він.

За його словами на автівку кинувся один учасник акції. "Після того, щоб зупинити автомобіль, на його капот кинувся один з мітингарів. Автомобіль, звичайно, зупинився і після того був заблокований. Деякий час ми провели заблоковані мітингарями під охороною працівників поліції. Після чого були безпечно виведені з місця події", - зазначив нардеп.

Він додав, що мітингарі кричали нардепам "Повертайтеся в Раду, приймайте закон". На думку нардепа, мітингар-учасник інциденту не зламав ногу. "Малоймовірно, бо я сам бачив, коли йому дещо набридло лежати на капоті, він власними руками і ногами з нього зліз і пішов", – стверджує Павло Пинзеник.

Він наголосив, що за кермом знаходився його помічник і додав, що збирається написати заяву в поліцію. "Першим ділом ми напишемо заяву про злочин до органів поліції, а питання кваліфікації залежатиме від того, як поліція встановить всі обставини справи", – підсумував нардеп із Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно