Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Гарагонич відзначає черговий день народження

Василь Гарагонич відзначає черговий день народження
Професор Ужгородського національного університету, доктор історичних наук, заслужений працівник освіти України, шеф-редактор інформаційного холдингу "Панорама медіа група" Василь Васильович Гарагонич отримав сюрприз від журналіста Дмитра Гордона та першого Прем’єр-міністра незалежної України Вітольда Фокіна.

Прийнято вважати, що найкращий подарунок на свято – книга. Особливо для людини інтелектуальної і пишучої. А якщо це сюрприз від автора та одного з його героїв та ще й з власноручними присвятами й автографами дарувальників, то і поготів. Саме такий подарунок до свого дня народження, який він святкує 18 липня, отримав професор Ужгородського національного університету, доктор історичних наук, заслужений працівник освіти України, шеф-редактор інформаційного холдингу «Панорама медіа група» Василь Васильович Гарагонич від своїх київських колег.

ВІДЕО ДНЯ

Відомий журналіст, письменник, зірка телеекрану Дмитро Гордон, якого по праву називають «молодшим патріархом української журналістики», презентував закарпатському колезі свою майже 900-сторінкову п’ятдесят першу за ліком книгу «Прикосновение» (К.: ТОВ «Новий друк», 2017. – 894с.), у якій видатні діячі сучасності: політики, письменники, режисери, художники, актори та спортсмени відповідають на його гострі і злободенні запитання. Керуючись простими правилами «тим, хто не стукає, двері не відкриваються!», «робити треба те, що цікаво людям»… Дмитро Гордон, записуючи інтерв’ю зі своїми знаменитими  й іменитими героями, творить барвистий  безпристрасний портрет епохи.

Василь Гарагонич відзначає черговий день народження – 01
Реклама
Василь Гарагонич відзначає черговий день народження – 02

Серед дванадцяти видатних особистостей, розлогі  інтерв’ю з якими увійшли до згаданої книжки, – Світлани Алексієвич, Ірини Алферової, Єлизавети Березовської, Георгія Данелії, Володимира Конкіна, Альфреда Коха, Леоніда Кравчука, Клари Новікової, Надії Савченко, Віктора Серебрянікова, Віктора Суворова, до життєвих доль яких дозволяє доторкнутися автор книги, є і прізвище доброго знайомого нашого іменинника – Вітольда Фокіна.

Реклама
Василь Гарагонич відзначає черговий день народження – 03

Вітольд  Павлович Фокін – постать історична й неординарна. Йому судилося бути останнім Головою Ради міністрів УРСР, поставити підпис під Біловежською угодою про розпад СРСР, стати першим Прем’єр-міністром незалежної України… Про унікальні таланти колишнього прем’єра свідчить хоча б його книга «Руслан і Людмила», що є переспівом поеми О.С.Пушкіна українською мовою, написана ним у 83 роки! Примірник цього бестселера з дарчим написом автора – на почесному місці у домашній бібліотеці Василя Гарагонича, як згадка про гостювання у Вітольда Павловича і його вражаючу українську хлібосольність!

І ось тепер на книжковій поличці, подарованих друкованих шедеврів, у нашого професора – солідне і пам’ятне поповнення з дарчими написами і автографами Дмитра Гордона і Вітольда Фокіна.

Реклама

З днем народження, професоре!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно