Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція затримала грабіжника, який серед білого дня зривав золоті ланцюжки у мукачівок

Міліція затримала грабіжника, який серед білого дня зривав золоті ланцюжки у мукачівок

Міліція затримала грабіжника, який серед білого дня зривав золоті ланцюжки у мукачівок
Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річної мукачівки про те, що вона серед білого дня стала жертвою грабежу. Про що одразу повідомила у міліцію....

Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річної мукачівки про те, що вона серед білого дня стала жертвою грабежу. Про що одразу повідомила у міліцію. Якихось особливих прикмет нападника, жінка не запам’ятала. З її слів він був віком 20-25 років, середньої статури, ошатно одягнутий. Через декілька днів ще одна мукачівка стала жертвою грабіжника, який так само вдень її наздогнав, зірвав золотий ланцюжок після чого поспішив втекти. Жінка одразу почала кликати на допомогу. В цей час неподалік проїджали міліціонери наряду Державної служби охорони, які побачили налякану жінку, та описала прикмети нападника та вказала в якому напрямку він втік. Вже через кілька хвилин грабіжник був затриманий. На місце злочину приїхала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції. Речовий доказ вилучили.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили, що даний злочин скоїв 24-річний мукачівець. Підозрюваний зізнався у скоєному та додав, що на злочин пішов заради доньки, яка хворіє. І найкращого виходу ніж вчиняти грабежі він не придумав. В першому випадку золоті прикраси він здав до ломбарду і отримав за них 400 гривень, в іншому не встиг так як був затриманий на “гарячому.”

Нині в Мукачівському міськвідділі міліції за цими фактами розпочате кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 (грабіж). Подальшу долю хлопця та строк його покарання вирішить суд. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Хотілось би нагадати громадянам: Якщо ж ви стали жертвою грабіжника, рекомендується щонайшвидше повідомити до міліції. Дочекайтеся приїзду міліції, вкажіть точне місце події, напрям в якому сховався зловмисник, його прикмети. Запам'ятайте, що від вчасного та швидкого реагування залежить успіх в затриманні злочинця по «гарячих слідах» і повернення Вам викрадених речей- зазначає заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Горват.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно