Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці вчились "приборкувати" масові безпорядки (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці вчились "приборкувати" масові безпорядки (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці вчились "приборкувати" масові безпорядки (ФОТО)
Планові командно-штабні і тактико-спеціальні навчання щодо припинення групових порушень громадського порядку та масових заворушень відбулись у Мукачівському міському відділі міліції. Головною...
ВІДЕО ДНЯ

Планові командно-штабні і тактико-спеціальні навчання щодо припинення групових порушень громадського порядку та масових заворушень відбулись у Мукачівському міському відділі міліції. Головною метою таких навчань під назвою «Хвиля» стала перевірка та вдосконалення навичок практичних дій правоохоронців під час масових заворушень.

Спочатку начальник сектору охорони громадського порядку Василь Паук та командир роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції Юрій Бабинець нагадали вимоги основних нормативних документів та спецоперації «Хвиля», яку і відпрацьовували працівники міліції. Також було проведено стройовий огляд, перевірено екіпірування та повноту забезпечення особового складу спецзасобами, засобами активної оборони, засобами зв’язку та транспорту.

Реклама

Один із змодельованих сценаріїв, відпрацьованих правоохоронцями, називався: «Під час масових заходів хулігани намагались чинити опір правоохоронцям». Масове заворушення, організоване правопорушниками, своїми злагодженими діями намагались «погасити» працівники міліції. Відтак, правоохоронці відпрацювали попереджувальні заходи, де здійснюється шикування груп міліціонерів у різні строї.

Під час навчань правоохоронці показали високий професіоналізм, що свідчить про готовність виконувати поставлені завдання. Але все ж таки, зауважив начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда, що порушень громадського порядку на території міста й області не виникатиме і даний досвід залишиться тільки навчальним.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно