Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі Мукачевом гуляють... коні

Вночі Мукачевом гуляють... коні
Як спадає на землю ніч, видається, господарі-роми розпрягають своїх коней, знімають з них збрую і випроваджують з подвір’їв на вулицю. А там вони уже знають свої маршрути. Побачити коней можна на...

Як спадає на землю ніч, видається, господарі-роми розпрягають своїх коней, знімають з них збрую і випроваджують з подвір’їв на вулицю. А там вони уже знають свої маршрути. Побачити коней можна на вулицях поблизу мікрорайону, що прилягають до вулиці Івана Франка.

ВІДЕО ДНЯ

Звичайно, зморені за день і голодні, вони шукають собі хоч якусь поживу. Мандрують вночі по вулицях, зупиняючись на обочинах, в квітниках, палісадниках, зелених насадженнях, де можна знайти хоч якусь зелень. Місцеві жителі скаржаться, що коні постійно тупцюють, гарцюють попід вікнами, брамами будинків, дразнять дворових собак, які знімають такий гавкіт, що, здається, розбудять і мертвих.

Доводиться мешканцям вставати і відганяти непрошених чотириногих друзів. "Звичайно, коні ж не винні. Але ж буває відженеш одних, а згодом нові скакуни прийдуть. Ходять навіть невеликими табунами – чотири-п’ять особин. Дивись – проженеш двох-трьох табунчиків – і ніч скінчилась. Пора вставати до роботи", – скаржаться люди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно