Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Текстова трансляція Економічного форуму молодих лідерів у Новому Сончі

Текстова трансляція Економічного форуму молодих лідерів у Новому Сончі

Текстова трансляція Економічного форуму молодих лідерів у Новому Сончі
У період з 3 по 6 вересня 2013 року у Новому Сончі проходитиме 8-й Економічний форум молодих лідерів – представників громадських, бізнес та політичних структур з країн ЄС, Південно-Східної Європи,...

У період з 3 по 6 вересня 2013 року у Новому Сончі проходитиме 8-й Економічний форум молодих лідерів – представників громадських, бізнес та політичних структур з країн ЄС, Південно-Східної Європи, Східної Європи і Кавказу.

ВІДЕО ДНЯ

350 молодих лідерів зберуться у Польщі, щоб обговорити майбутнє Європи.

Україну на цьому економічному форумі представлятимуть два десятки учасників.

Реклама

Закарпаття на Форумі на запрошення організаторів представлятиме головний редактор інтернет-видання «Панорама Мукачева» - Іван Гарагонич.

Варто зазначити, що в ході однієї з панелей Форуму обговорюватимуться і питання співпраці України та Європейського Союзу. У дискусії з промовистою назвою «ЄС та Україна: більше ніж сусіди» візьме участь віце-прем’єр міністр України Олександр Вілкул.

Реклама

Окрім того молоді лідери з Європи відвідають Міжнародний економічний форум в Криниці Гурській, де щороку збираються провідні політики та бізнесмени з усього світу.

Головні тези, які лунатимуть від учасників Форуму, можна буде прочитати на нашому ресурсі. Починаючи з 3 вересня, інтернет-видання «Панорама Мукачева» вестиме текстову трансляцію Форуму.

Довідка.

Реклама

Головною метою цьогорічного Форуму молодих лідерів є обговорення важливих проблем та викликів Європи. Говоритимуть на зустрічі зокрема і про роль молодого покоління у сучасному світі.

Молоді лідери зустрінуться в Польщі, щоб обговорити наступні питання: довгостроковий бізнес та менеджмент організацій, роль знань та довіри в сучасній економіці і фактори, що впливають на виживання фірми на ринку.

Інші теми, які будуть обговорюватись на Форумі цього року: Східне партнерство, майбутнє єврозони та європейське співробітництво, Європа як глобальний центр для інновацій і бізнесу, освітні завдання та завдання молоді в сучасному світі.

Місія Форуму полягає у створенні ідей для майбутнього Європи.

Організатори Форуму: Європейський Дім Зустрічей – Фундація Новий Став.

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ФОРУМУ

ВІВТОРОК, 03 вересня

Реклама

Об 11.30 (за місцевим часом) Економічний форум молодих лідерів у Новому Сончі офіційно відкрили.

Текстова трансляція Економічного форуму молодих лідерів у Новому Сончі – 01

Перша панель дискусії присвячена обговоренню взаємовідносин між Європейським Союзом та Україною. Зі вступним словом до присутніх звернувся Олександр Вілкул, віце-прем'єр міністр України.

Текстова трансляція Економічного форуму молодих лідерів у Новому Сончі – 02

Урядовець запевнив молодих лідерів з усієї Європи у тому, що на саміті у Вільнюсі буде підписана Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Європейці вчергове підняли гострі питання, які стосувались ув'язнення Тимошенко та стану правосуддя в Україні.

СЕРЕДА, 05 вересня

Другий день Форуму розпочався з панелі дискусії на тему: "Європа у 2014 році: виклики, небезпека та можливості для Європейського проекту".

Реклама

Участь у розмові взяли Валдіс Залтерс, президент Латвії (2007-2011), Массімо Д'Алема, прем'єр-міністр Італії (1998-2000), Ярослав Неверовіч, міністр енергетики Литви.

Текстова трансляція Економічного форуму молодих лідерів у Новому Сончі – 03

Наразі учасники Форуму обговорюють тему географічної та економічної мапи Європейського Союз у 2030 році. Головне питання, на яке намагаються відповісти міністри закордонних справ Грузії та Угорщини Алекс Петріашвілі та Габор Броді, це питання чи буде Європа відкрита та така ж приваблива для своїх сусідів (України, Грузії, Молдови).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно