Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Озброєні чоловіки напали на пенсіонера

Прокуратурою Закарпатської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо чотирьох закарпатців, які в травні напали на 67-річного пенсіонера та, погрожуючи зброєю, забрали 5 тис грн.

ВІДЕО ДНЯ

Досудовим розслідуванням встановлено, що нападники, попередньо домовившись між собою про вчинення розбійного нападу, умисно проникли до приватного будинку потерпілого.

Злочинці чітко поділили свої ролі у злочині: один із нападників залишився очікувати в машині, якою приїхали злочинці, ще один спостерігав на ганку будинку, інші двоє – безпосередньо напали на потерпілого.

Реклама

Побивши 67-річного чоловіка та погрожуючи йому пістолетом, злочинці відібрали в потерпілого його заощадження та втекли з місця злочину, – розповіли в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Читайте також:
Із сокирою увірвались у будинок та побили жінок: суд виніс вирок чоловікам за розбійний напад та пограбування
Реклама

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України – напад із метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із проникненням до житла.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

За вчинення цього злочину, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно