Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юний закарпатець змагається у конкурсі від телеканалу "1+1"

9-річний хлопець із Мукачева бере участь у конкурсі від телеканалу "1+1" "The Next Big Thing". Мета цього конкурсу – пошук нових форматів та ідей, які будуть цікаві сучасному глядачу. Подаються ідеї у двох номінаціях – Х-серіал та Z-веб-формат.

ВІДЕО ДНЯ

До 31 липня треба було надіслати ідею для однієї із двох номінацій:

1. X-Серіал – подаються ідеї серіалів без жанрових обмежень, що тримають фокус на X-покоління. Історія має бути форматною та адаптуватися до зйомок у будь-якій країні.

Реклама

2. Z-Веб-формат – подаються сміливі ідеї з двох форм на вибір: YouTube-канал без жанрових і хронометражних обмежень; серіал для Instagram, тривалістю епізоду рівно 1 хвилину.

Юний закарпатець змагається у конкурсі від телеканалу "1+1" – 01
Реклама

Кілька днів тому стартувало онлайн-голосування. 9-річний мукачівець Павло змагається зі своєю ідеєю комедійного короткометражного серіалу "Пригоди Тяпи та Блінкі". Тип веб-формату – комедійно-повчальний серіал.

Це історія життя двох найкращих друзів, які виросли в різних періодах часу (Сучасне життя і життя 80-их). Проте відбувається все це в поєднанні сьогодення. Їх поєднують спільні інтереси, хоч вони і виросли в різних періодах часу, проте це не заважає бути їм кращими друзями, а навпаки – дозволяє брати один від одного щось корисне. Дружба непідвладна віку та часу. Хлопці багато часу проводять разом і завжди відкривають для себе щось нове.

"Я хочу представити Вам свою роботу, яка потрапила в номінацію. Якщо ви хочете побачити мій власний серіал – підтримайте мене своїм голосом. Просто перейдіть за посиланням та натисніть "проголосувати". Буду дуже вдячний!", – зазначає юний мукачівець. Хлопчина відомий у Інстаграмі як Тяпа. Його відео збирають по кілька тисяч переглядів.

Реклама

Проголосувати за Павла Ви можете перейшовши за посиланням тут.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно