Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У горах врятували двох туристів

Впродовж 5 серпня гірські рятувальники  Міжгір’я двічі виїздили на пошуки та надання медичної допомоги травмованим туристам.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у першому випадку, о 15:10 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час катання на велосипеді в районі г. Гимба, що в с. Пилипець Міжгірського району отримав травму та потребує допомоги мешканець с. Н. Розділ Львівської області 1997 року народження.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено трьох рятувальників та один автомобіль Міжгірського гірського пошуково-рятувального відділення. О 16:00 туриста було знайдено. Чоловіку надали долікарську допомогу та транспортували до Воловецької районної лікарні.

Реклама
Читайте також:
Серед ночі довелося рятувати молоду дівчину

А вже о 18:05 до рятувальників  знову надійшло тривожне повідомлення. Цього разу їх сповістили, що під час проведення змагань з парапланеризму «Кубок Карпат» в с. Пилипець, гора Магура,  травмувалась одна із учасниць, 39-річна жителька м. Одеса.

Реклама

Пошук потерпілої як і в попередньому випадку здійснювали рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення смт. Міжгір’я, – зазначили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Жінці було надано долікарську допомогу та транспортовано до місця відпочинку. Від подальшої госпіталізації туристка відмовилась.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно