Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Понад 50 видів голубців пропонували на смачному фестивалі

ВІДЕО ДНЯ

У Великому Бичкові у цю неділю, 5 серпня, відзначили 645-ту річницю із дня заснування селища та провели гастрономічний фестиваль «Бичківські голубці». Фестиваль проводять раз на 2 роки, і у 2018 році для гостей свята так масово голубці готують вже вчетверте.

Господині, які готували голубці для фестиваля, розповідають, що справу цю дуже люблять, а для гостей представили більше 50 видів: класичні голубці, з шкварками, грибами, весільні, у хроновому та виноградному листі, голубці з чорносливом, з локшиною, морквою «по-корейськи» та навіть солодкі. Дегустація голубців для всіх була безкоштовною.

Реклама

Гості фесту розповідають, що захід їх приємно вразив та здивував, раніше і гадки не мали про те, що голубці можна приготувати із більше ніж півсотнею видів начинок. Відтак планують повертатися сюди на кожен фестиваль, адже у Великому Бичкові можна смачно поїсти та познайомитися із українськими традиціями.

Під час офіційного відкриття тутешніх мешканців нагородили за вагомий внесок у розвиток селища та передали вітання і від імені народного депутата України Василя Петьовки – місцевим жителям вручили грамоти та подяки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно