Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У двох мікрорайонах Мукачева Борок-Телепі та Паланку обіцяють збудувати каналізацію

У двох мікрорайонах Мукачева Борок-Телепі та Паланку обіцяють збудувати каналізацію

В місті виділяють кошти на розбудову каналізаційної мережі у двох мікрорайонах міста, де є найбільша потреба – в Борок-Телепі та Паланку.

ВІДЕО ДНЯ

Так, вже завершено тендерні процедури щодо будівництва каналізаційно-насосної станції та реконструкцію в Борок-Телепі Завдяки цьому каналізаційна мережа буде зведена на 16 вулицях.

Загалом каналізаційна мережа району Борок-Телеп розділена на три гілки: по двом гілкам північній частині району побутові та дощові стоки попадають в каналізаційний колектор по вулиці Стефаника і далі в напрямку існуючої на території птахофабрики (частина вул.Гвардійської, вул.Ростовська, вул.Гагаріна та інші); по третій гілці в південній частині вулиці стоки прямують до каналу Коропець та скидаються в нього (частина вулиці Гвардійська, приватні колектори по вул.Солов’їна та інші).

Реклама

Відповідно до прийнятих проектних рішень по влаштуванню мереж зовнішньої каналізації передбачено влаштування нових каналізаційних колекторів по вулицям, на яких централізована мережа водовідведення була відсутня (вул.Робоча, вул.Пожарська, вул.Солов’їна та 13 інших).

На цей час завершено тендерні процедури та заключено угоду на виконання будівельно-монтажних робіт з підрядною організацією.

Реклама

Будівництво каналізаційної насосної станції на розі вулиць Підгородська-Дем’яна Бідного дозволить провести каналізаційну мережу до мешканців дев’яти вулиць в мікрорайоні Паланок.

Вже завершено тендерні процедури та заключено угоду на виконання будівельно-монтажних робіт з підрядною організацією.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно