Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві обирають директорів шкіл

У Мукачеві обирають директорів шкіл

Сьогодні в міській раді продовжився конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності міста. На комісії розглядали презентації кандидатів на посаду керівника ЗОШ №2 (претендував діючий директор Михайло Лабош), СШ №4 (претендував діючий директор Віталій Якимчук та завуч закладу Вікторія Мишак), НВК №6 (претендував діючий директор Катерина Маховська), НВК №10 (претендував діючий директор Наталія Жабко), СШ №16 (претендував діючий директор Василь Ілов) та гімназії (претендував діючий директор Андріана Бойко).

ВІДЕО ДНЯ

За результатами конкурсу комісія має право рекомендувати призначати і підписати контракти з претендентами на посади протягом трьох днів, якщо відсутня процедура оскарження конкурсу. Керівники у всіх закладах, за виключенням СШ №4 не зміняться, діючі керівники виграли конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти.

З ними пропонуватиметься підписати контракти. Щодо СШ №4 більшість голосів за результатами конкурсу отримала Вікторія Мишак, – запевнили у Мукачівській міськраді.

Реклама

Згідно положення керівник закладу загальної середньої освіти призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на 6 років (строком на 2 роки для особи, яка призначається на посаду вперше), на підставі рішення конкурсної комісії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно