Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці розповідали про врадіїські події працівникам і менеджменту "Агролісу" та "Флекстроніксу" (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці розповідали про врадіїські події працівникам і менеджменту "Агролісу" та "Флекстроніксу" (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці розповідали про врадіїські події працівникам і менеджменту "Агролісу" та "Флекстроніксу" (ФОТО)
Міністром внутрішніх справ ініційовано ряд заходів у формі спілкування з населенням. Так, у Мукачівському міському відділі міліції керівництво відділу продовжує низку зустрічей у трудових...
ВІДЕО ДНЯ

Міністром внутрішніх справ ініційовано ряд заходів у формі спілкування з населенням. Так, у Мукачівському міському відділі міліції керівництво відділу продовжує низку зустрічей у трудових колективах з громадськістю.

В рамках цих заходів в.о. начальника Мукачівського міського відділу міліції Іван Повханич провів розмову з працівниками Мукачівського спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Агроліс» та з представниками вищого керівного складу заводу «Флекстронікс» - Міклошем Мате, Тарасом Петриною, менеджерами, керівниками проектів.

Реклама

Іван Іванович розповів працівникам підприємств про ситуацію, яка склалася в с.Врадіївка Миколаївської області. Після цих подій, повідомив підполковник міліції, на жаль, але рівень довіри населення до міліції суттєво знизився, деякою мірою зі суб`єктивних причин. Адже ганебний вчинок двох людей не може перекреслити роботу всіх правоохоронців, які щоденно несуть службу на території м.Мукачева, району, області і, вцілому, по всій території України. Також на зустрічі з колективами підприємств, в.о. начальника Мукачівського міськвідділу поінформував громадян про криміногенну обстановку на території Мукачева та району, про заходи щодо охорони правопорядку, дотримання особистої безпеки громадян під час культурно-масових заходів.

За словами Івана Повханича, в ході проведення масових заходів міліція Мукачівщини забезпечує належний громадський порядок. Відтак, за І-ше півріччя 2013 року на території обслуговування було проведено 300 подібних заходів, під час яких можуть здійснюватися правопорушення майнового характеру (крадіжки, грабежі), бувають випадки хуліганства, нанесення тілесних ушкоджень і т.д. Однак, вжитими діями правоохоронців, подібні інциденти вдається уникати або вчасно виявляти.

Реклама

Зі словами підтримки правоохоронних органів вцілому, до керівника міськвідділу звернувся генеральний директор заводу «Флекстронікс» Міклош Мате, який сказав, що він як іноземець цілком безпечно почуває себе на території України і м.Мукачева зокрема. Тому вірить у спроможність працівників міліції забезпечити належний громадський порядок на вулицях Мукачева, де, власне, знаходиться завод, на якому він працює.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно