Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Загиблому в АТО мукачівцю встановлять меморіальну дошку

Днями відбулося засідання комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам’ятних знаків в місті Мукачево при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради, на якому було розглянуто питання про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки Стецю Павлу Івановичу, мукачівцю-учаснику АТО, який загинув захищаючи свободу та територіальну цілісніть України. Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Одноголосно було підтримано ініціативу ГО "Спілка учасників АТО м. Мукачево та Мукачівського району" та адміністрації Мукачівського навчально-виховного комплексу "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №6" дозволити встановлення меморіальної дошки Стецю Павлу та винести це питання на розгляд позачергового засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради з рекомендацією його подальшого підтримання.

Стець Павло Іванович, народився 12 липня 1990 року у Мукачеві, навчався у Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, з 2014 року головний сержант взводу 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади Павло Стець брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Реклама
Читайте також:
Меморіальну дошку загиблому бійцю 128-ої бригади встановили в Мукачеві

25 листопада 2014 року старший сержант Стець Павло Іванович загинув біля села Нікішине Шахтарського району Донецької області, захищаючи свободу та територіальну цілісність України. Похований на кладовищі міста Мукачево.

Реклама
Загиблому в АТО мукачівцю встановлять меморіальну дошку – 01

Указом Президента України №144/2015 від 14.03.2015 року "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", його нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

28 травня 2015 року Павлу Стецю присвоєно звання Почесний громадянин Мукачева (посмертно).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно