Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у розшуку винуватця ДТП біля Чинадієва

Мукачівські правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у розшуку винуватця ДТП біля Чинадієва

Мукачівські правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у розшуку винуватця ДТП біля Чинадієва
Мукачіський міськвідділ міліції просить відгукнутись свідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась на автодорозі Київ-Чоп у с.Чинадієво. Нагадаємо, 25 липня 2013 року до чергової частини...

Мукачіський міськвідділ міліції просить відгукнутись свідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась на автодорозі Київ-Чоп у с.Чинадієво.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 25 липня 2013 року до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції за телефоном «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с.Чинадієво, неподалік дорожнього знака «767 км». Невідомим на узбіччі дороги було виявлено понівечений труп людини. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, в період часу з 22.00 по 22.50 год. потерпілий отримав ряд травм в результаті ДТП і помер на місці. Ймовірно, на пішохода здійснив наїзд вантажний автомобіль, який зник з місця пригоди. Наразі особу потерпілого не встановлено.

Реклама

Опис загиблого: чоловік, віком 30-50 років, зріст – 155-175 см. Був одягнений в темно-синю кофту та темно-синю футболку, світло-сині джинсові штани, резинові тапочки.

Наразі правоохоронцями Мукачівського міського відділу встановлюється особа загиблого та розшукується автомобіль, який здійснив наїзд на людину та зник.

Реклама

Хто володіє будь-якою інформацією про марку, колір автомобіля чи відомі обставини даної події, просимо повідомляти до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції (м. Мукачево, вул. Я.Мудрого,8) або за телефонами: 095 383 05 75, (03131) 2-23-32, за номером «102». Конфіденційність гарантуємо. Дякуємо за співпрацю.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно