Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Державний кордон посилено охороняють

Сотні прикордонних нарядів вийшли на чергування під час святкових заходів головного свята держави – 27-ї річниці Дня Незалежності України. Для запобігання і недопущення провокацій прикордонники знаходяться у постійній взаємодії з Національною поліцією, Національною гвардією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Службою безпеки України.

ВІДЕО ДНЯ

Заходи безпеки співробітники Державної прикордонної служби України посилили як на державному кордоні, так і в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій та Луганській області і на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Для дотримання порядку прикордонники постійно проводять моніторинг оперативної ситуації. 

Наразі усі напрямки кордону вже посилені додатковими нарядами. Під час руху осіб та транспортних засобів на кордоні проводиться детальна оглядова робота. Також до перевірки активно залучаються кінологи зі службовими собаками, аби не допустити незаконного переміщення зброї та вибухових речовин. До того ж здійснюється ретельна перевірка документів осіб та транспортних засобів, які знаходяться поблизу кордону, а також на підступах до держрубежу.

Реклама

Як відмічалося напередодні, всього під час заходів святкування Дня Незалежності до забезпечення публічного порядку залучено близько 30 тисяч співробітників системи МВС – серед яких прикордонники, поліцейські, нацгвардійці та представники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно