Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міський голова Мукачева та голова Мукачівської РДА підняли питання про недоцільне, на їх думку, об’єднання Мукачівського міськ- та райвідділів (ФОТО)

Міський голова Мукачева та голова Мукачівської РДА підняли питання про недоцільне, на їх думку, об’єднання Мукачівського міськ- та райвідділів (ФОТО)

Міський голова Мукачева та голова Мукачівської РДА підняли питання про недоцільне, на їх думку, об’єднання Мукачівського міськ- та райвідділів (ФОТО)
23 липня 2013 року в Мукачівському міському відділі міліції відбувся особистий прийом громадян представниками Міністерства внутрішніх справ України. Під час зустрічі до представників МВС звернулося...

23 липня 2013 року в Мукачівському міському відділі міліції відбувся особистий прийом громадян представниками Міністерства внутрішніх справ України. Під час зустрічі до представників МВС звернулося 12 громадян з 4 районів Закарпатської області: Виноградівського, Іршавського, Воловецького, Мукачівського та м.Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом 7 годин заступник начальника Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС України полковник міліції Микола Миколайович Стрілецький спілкувався з громадянами, які прийшли на прийом. Кожному надав правову консультацію, уважно вислухав та допоміг зорієнтуватися в ситуаціях, в яких люди опинилися внаслідок різних обставин.

До Миколи Миколайовича звернулись міський голова м.Мукачева Золтан Ленд`єл та голова районної державної адміністрації Едуард Дуда, які піднімали питання про недоцільне, на їхню думку, об`єднання Мукачівського міськ– та райвідділів. Аналогічне питання, про реорганізацію Воловецького та Свалявського райвідділів, на зустрічі з представником Міністерства внутрішніх справ піднімали депутати Воловецької районної ради та начальник сектору по взаємодії з правоохоронними органами Воловецької РДА. Представники місцевої влади розповіли, що ці зміни у структурі райвідділів знизили можливість спілкування сільського населення з міліцією. І сьогодні вже підготовлений лист-звернення до Міністра внутрішніх справ України, де вони висловлюють прохання повернути Мукачівському та Воловецькому районам райвідділи міліції.

Реклама
Міський голова Мукачева та голова Мукачівської РДА підняли питання про недоцільне, на їх думку, об’єднання Мукачівського міськ- та райвідділів (ФОТО) – 01

Цікаво відмітити, що крім скарг на кшталт труднощів отримання закордонних паспортів, які вже не належать до компетенції органів внутрішніх справ, були громадяни бажаючі поспілкуватися, знайти справедливість, розповісти про свої претензії та просто подякувати правоохоронцям.

Реклама

Наразі продовжується робота щодо прийому громадян представниками Міністерства внутрішніх справ України на території Закарпатської області. Подібні зустрічі будуть проведені у Берегівському, Перечинському та Тячівському райвідділах міліції. Куди у вказаний час люди можуть прийти, щоб від керівництва міліції почути відповіді на свої запитання та отримати кваліфіковану допомогу.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно