Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Внаслідок падіння померло немовля

Внаслідок падіння померло немовля
До Мукачівського міського відділу міліції звернувся головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні, яка повідомила, що у відділенні інтенсивної терапії померло місячне немовля. Пізніше...

До Мукачівського міського відділу міліції звернувся головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні, яка повідомила, що у відділенні інтенсивної терапії померло місячне немовля. Пізніше з`ясувалось, що дитина мала важку закриту черепно-мозкову травму, масивні крововиливи у головний мозок, набряк головного мозку.

ВІДЕО ДНЯ

Три дні медики дитячої лікарні боролись за життя дитини, яку привезли у важкому стані коми її батьки з сусіднього району. Мати дівчинки розповіла, що дитина хворіла від народження на гемофелію (не згортання крові), тому припускала, що її стан пов`язаний з цим.

Та після проведених відповідних експертиз, фахівці дали заключення, що тілесні ушкодження дитині спричинено внаслідок падіння. Наразі слідчими міського відділу міліції відкрите кримінальне провадження за част.1 ст.119 «Вбивство через необережність». По даному факту проводяться перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно