Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Петьовка звернувся до Володимира Гройсмана

В ніч з 12 на 13 червня Закарпаттям пронісся нищівний буревій. Один з районів, який постраждав найбільше - Тячівський. Тут найбільший удар стихії довелося витримати населеним пунктам Тереблянської долини. Постраждали села Вільхівці-Лази, Угля, Уголька, Колодне, Дулово, Кричево, Чумалево. В Углі буревій пошкодив приватні будинки, покрівлі загальноосвітньої школи, лікарні (допоміжних будівель) та дитсадка. Найбільше зруйновано та пошкоджено будівель у селі Колодне. Стихія частково зруйнувала і автомобільну дорогу місцевого значення «Бедевля – Руня» (близько 1 км) та комунальну дорогу  в присілку Глиняний с. Бедевля (500 м). Вартість робіт з ліквідації наслідків стихії на Тячівщині, згідно Експертного висновку Мін регіону,  становить близько 4 мільйонів 800 тис. гривень.   

ВІДЕО ДНЯ

Народний депутат України Василь Петьовка звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. У зверненні йдеться про потребу у першочерговому порядку виділити Закарпатській обласній державній адміністрації 4 млн. 731,580 тис. грн. для фінансування заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 12-13 червня 2018 року на території Тячівського району Закарпатської області. Заходи з ліквідації наслідків стихійного лиха на Тячівщині потрібно здійснювати негайно, і для цього потрібне фінансування - про це йдеться у депутатському запиті Василя Петьовки до Гройсмана. 

Раніше повідомлялось, що стихійне лихо, яке накрило Закарпаття, визнане надзвичайною ситуацією природного характеру регіонального рівня.

Реклама

Новини від «PMG.ua» у Viber. Підписуйтесь на наш канал.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно