Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу Іван Скуба намагався допомогти мукачівцям розібратися з безхатченком (ФОТО)

Дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу Іван Скуба намагався допомогти мукачівцям розібратися з безхатченком (ФОТО)

Дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу Іван Скуба намагався допомогти мукачівцям розібратися з безхатченком (ФОТО)
Нещодавно до дільничного інспектора Мукачівського міського відділу Івана Скуби з колективною заявою-проханням допомогти виселити сусіда-нечупару звернулись мешканці вул. І.Франка. Дільничні...

Нещодавно до дільничного інспектора Мукачівського міського відділу Івана Скуби з колективною заявою-проханням допомогти виселити сусіда-нечупару звернулись мешканці вул. І.Франка.

ВІДЕО ДНЯ

Дільничні інспектори міліції – одні з небагатьох співробітників в системі правоохоронних органів, які віддають роботі стільки часу. Міліціонери цієї служби – люди стійкі та вірні своєму покликанню, які свою енергію та знання вкладають не тільки у розкриття злочинів, а єдині, які проводять таку масштабну профілактику правопорушень. Дільничні інспектори мають надзвичайно широке коло посадових обов'язків, ритм їхнього робочого дня досить напружений: постійні психологічні та фізичні перевантаження, не завжди належні умови праці - все це робить їхню професію складною.

Як розповіли жителі багатоповерхівки, на вулиці Івана Франка, 144 у 118-й квартирі, живе Віллі, якого сусіди добре знають, і як до людини до нього претензій не мають, а от його спосіб життя викликає у них обурення. Насамперед тому, що майже щовечора в нього в квартирі збираються безхатченки з усього мікрорайону, розпивають алкогольні напої, гуляють, щоправда, громадський спокій вкрай рідко порушують. Враховуючи тільки це, ніхто б із них не мав скарг до Вільяма, проте його помешкання повністю відрізане від водо-, газо- та електропостачання і господар та його часті гості справляють свої потреби в квартирній вбиральні без можливості елементарно злити воду за собою. Першим забився унітаз, потім заповнилась ванна, а те що переливається протікає сусідам знизу. Тотальна антисанітарія в 118 –й квартирі лякає всіх, без винятку, мешканців будинку. Жителька сусідньої квартири Тетяна Сухан розповідає: «Я розумію, що це не питання дільничного інспектора, адже тут нема ні криміналу, ні іншого правопорушення, але вся надія на нього, адже куди б ми не звертались ніхто нам не допоміг.»

Реклама

Дільничний Іван Скуба уважно вислухав усі проблеми та нарікання сусідів і взявся допомогти мукачівцям з цим побутовим конфліктом. Адже квартира, в якій проживає неохайний чоловік зареєстрована на його сестру, а сама вона разом із сім’єю живе за Мукачевом – у селі. Окрім того, у чоловіка є певні розумові розлади, хоча агресивно він ніколи себе не поводив. Сусіди Вільяма обурені не на нього, а на його сестру – власницю помешкання і неодноразово вимагали від неї навести лад з квартирою і братом. Проте тільки на прохання дільничного жінка відреагувала і пообіцяла, що найближчим часом все приведе до ладу.

Мешканці багатоповерхівки висловили вдячність капітану міліції Івану Скубі за те, що дільничний інспектор вислухав, зрозумів, дав пораду і допоміг.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу Іван Скуба намагався допомогти мукачівцям розібратися з безхатченком (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно