Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські чиновники хочуть знищити ММКП «Центр контролю за тваринами» або підпорядкувати його «Комбінату благоустрою»

Мукачівські чиновники хочуть знищити ММКП «Центр контролю за тваринами» або підпорядкувати його «Комбінату благоустрою»

Мукачівські чиновники хочуть знищити ММКП «Центр контролю за тваринами» або підпорядкувати його «Комбінату благоустрою»
Таку думку висловила директор підприємства Єрміла Кость. За словами жінки, перший «тривожний дзвіночок» пролунав коли дивним чином співавтором програми «Захист тварин від жорстокого поводження та...

Таку думку висловила директор підприємства Єрміла Кость. За словами жінки, перший «тривожний дзвіночок» пролунав коли дивним чином співавтором програми «Захист тварин від жорстокого поводження та зменшення чисельності безпритульних тварин в м. Мукачево на 2013-2017рр.» стало сумнозвісне підприємство-вбивця собак МКП «Комбінат благоустрою».

ВІДЕО ДНЯ

"Цікаво коли ж вони сиділи в мене на кухні (в виділеному мені кабінеті на Валенберга 52, я не маю навіть стільця) й готували цей документ? Зазначу, що правки програма зазнала вже після вивчення в юридичному відділі міськради", - каже пані Єрміла. Пізніше з'ясувалось, що в заходах програми було внесено, що МКП «Комбінат благоустрою» буде приймати участь й багатьох заходах щодо притулку та відлову тварин.

"Всі затягування, мною сприймались за нормальний бюрократичний процес й витримкою бика я й далі довбила цю бюрократичну стіну, допоки не впевнилась що біготня моя марна. Всі, підкреслюю , ВСІ мої дії, по створенню й доведенню до дієздатного стану підприємства очолюваного мною саботуються з метою знищення ММКП «Центр контролю за тваринами» або підпорядкування його «Комбінату благоустрій». Робота, яку відповідальний чиновник має виконувати на протязі дня, виконувалась біля двох тижнів. Навіть прямі вказівки заступника мера відверто ігнорувались. Я й досі не можу повірити, що таке можливо. Нажаль це факт. Меркантильні інтереси деякі чиновники ставлять вище державних, та вище інтересів громадян міста. Постійні затримки ,вигадування якихись неіснуючих актів ,які начебто в край необхідні, відверта брехня й все це для того, щоб доповісти на верх: "бачите вони нічого на роблять..." з надією на те, що ніхто й розбиратися не буде чому робота не йде, - каже директор ММКП «Центр контролю за тваринами» Єрміла Кость.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно